PRIORITATS PASTORALS

1. Enfortiment de les celebracions dominicals centrals de l´Eucaristia, aglutinant i unint tota la comunitat dels fidels en les misses de dissabte a 19:30h i diumenges a les 11:00, totes dues bilingües. Diumenge a la tarda a les 18.30 missa jove en castellà.

2. Formació i l´atenció espiritual dels fidels,

Oferint recessos per orientar els temps litúrgics que toquin, acompanyament espiritual i sagrament de la reconciliació, pràctica setmanal d´adoració eucarística, catequesi pels que es preparen per rebre sagraments i també xerrades per anar seguint l´actualitat de l’església, especialment el magisteri del papa Francesc.

3. Posar en pràctica les orientacions pastorals diocesanes,

Aquest curs està dedicat al eix de Jesucrist amb el lema: “La vida cristiana no neix d’una idea sinó d’una trobada personal amb Crist de renovació constant”

4. Cuidar l´acollida de tothom que entra a l´església,

Que la nostra parroquia sigui acollidora de gent de tota procedència i credo, que transmeti el missatge de Déu com a Pare Bo que estima a tothom sense fer diferències (Per facilitar això hi ha un equip de voluntaris sempre present quan és obert el temple i és possible parlar amb el rector amb cita prèvia de dimarts a dissabtes de 10:30 a 13:00 o convenint d´altres hores amb ell).

5. Església en sortida

Seguint la crida del papa Francesc també volem ser una “església en sortida” i fer-nos presents a la vida del barri, oferint l´alegria de la Bona Nova de Jesucrist i el seu servei i amor.

Scroll al inicio
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?